Belangrijke data: 15 juni, 16 juni, *25 juni

6-6-2018 Garage schoonmaken

15 juni
Op 15 juni vanaf 18.00 uur tot 20.00 uur is er een korte besloten bijeenkomst voor genodigden met een officiële opening van de open tunnelbak. U bent welkom om even te kijken.

16 juni: al het lokale en regionale verkeer twee weken door de tunnel
Op 16 juni in de nacht gaat de N348, dus de nieuwe tunnel open voor verkeer. Het tijdstip is onbekend, want er moeten na de officiële opening nog wat afwerkingen gedaan worden.

Dat levert een nieuwe situatie op, want ál het verkeer, ook het verkeer met bestemming Dieren moet tot *25 juni door de tunnel rijden. De reden is dat de kruispunten Wilhelminaweg en Harderwijkerweg allebei vanaf dat moment afgesloten zijn.

Op dat moment is de open tunnelbak dé (omleidings- of doorgaande) route voor iedereen.

NS station minder goed te bereiken
Tussen 16 juni en 25 juni is het het NS station Dieren minder goed te bereiken. Want ook voor het NS station moet je omrijden via de (open) tunnelbak. Wij adviseren deze twee weken gebruik te maken van de andere stations zoals Rheden, Brummen en Zutphen.

*25 juni (zeer waarschijnlijk) Harderwijkerweg en P+R open
Op maandag 25 juni gaat het kruispunt Harderwijkerweg weer open en de P+R voorziening bij het NS station ook. Dan wordt het gemakkelijker voor u om Dieren in te gaan en te parkeren bij het station. De Wilhelminaweg is  volgens de huidige planning op *28 juli weer open. 

 *Data van omleidingen zijn altijd onder voorbehoud!

Terug naar nieuwsoverzicht